opc_loader
Bandini

Bandini elektrische boilers

Bandini International Group is precies de naam van het Italiaanse merk voor elektrische boilers. Al sinds 1955 produceert Bandini boilers op de Europese markt waardoor de producten betrouwbaar, van hoge kwaliteit en betaalbaar gebleken zijn. Op de wereldmarkt zijn Bandini boilers dus al meer dan 50 jaar bekend. Door de loop van de jaren heeft het bedrijf nieuwe technologieën geïntroduceerd, apparatuur verbeterd en het assortiment uitgebreid. Bandini heeft ervoor gezorgd om dergelijke elektrische boilers te maken die aan de wensen van de klant voldoet, aan alle vereisten voldoet, lang dienst doet zonder de noodzaak van reparatie en vervanging van reserveonderdelen, dit waarborgt de kwaliteit. Dit ziet men terug in de levensduur. betrouwbaarheid, veiligheid, eenvoudige bediening en model diversiteit. Door de kwaliteit waaruit de watertank is vervaardigd heeft men de garantie voor een langdurig gebruik van de elektrische boiler. De garantie periode op de elektrische boilers varieert tussen de 5 tot 7 jaar (dit hangt af van de kenmerken van de serie en het specifieke model).

De Bandini-boiler heeft de volgende technische kenmerken:

De opslagtank is gemaakt van duurzaam, hoogwaardig staal. Buiten wordt hoogwaardige isolatie gebruikt om warmteverlies en stroomverbruik te verminderen (dikte 25 mm). Titanium-kobalt email wordt gebruikt als de binnencoating van het waterreservoir. Corrosiebescherming (magnesiumanode, koperen buisvormige verwarmingselementen). Biedt een hoog veiligheidsniveau (betrouwbare veiligheidskleppen, droge-warmtevoelers, enz.). Wilt u een eenvoudig en betrouwbaar apparaat kopen dat netjes in het keuken en/of badkamerinterieur past? Kies dan voor een Bandini elektrische boiler die bij u past qua inhoud(liter), vermogen(kw) en model(verticaal, horizontaal of universeel). Bandini elektrische boilers zijn vooral populair vanwege de vrijwel perfecte prijs-kwaliteitverhouding. Het ontwerp van de boilers bevat alles wat u nodig hebt voor een soepele werking. Richt u zich op verhoogde veiligheid van de elektrische boilers in combinatie met een brede functionaliteit (bijvoorbeeld dubbelwerkende thermostaat, thermische sensor)? Dan is er voldoende keus tussen de verschillende modellen zoals Slim, Se, Smart en Eco.

Koop Bandini elektrische boilers bij Elektrischeboileraktie.nl

Waarom een ​​Bandini boiler kopen bij Elektrischeboileraktie.nl? De online winkel en offline showroom van Elektrischeboileraktie.nl biedt een breed assortiment elektrische boilers van Bandini en andere merken. Het assortiment bestaat uit boilers: van 15 tot 200 liter. Met keuze uit horizontale of verticale montage en een vermogen van 1200, 1500, 2000 watt, afhankelijk van model. De verkoop van Bandini elektrische boilers wordt al lang uitgevoerd door Elektrischeboileraktie.nl. Gedurende deze periode hebben de boilers zich aan de positieve kant weten te bewijzen - dit blijkt oa uit klantbeoordelingen. Raadpleeg een van onze gekwalificeerde medewerkers om de meest geschikte Bandini elektrische boiler in functionaliteit en prijs te kopen. Wij houden rekening met uw wensen, financiële mogelijkheden (de kosten van de boilers lopen uiteen, zo hebben wij in iedere prijsklasse een ruime keus) en de specifieke kenmerken van de ruimte waar de boiler geïnstalleerd wordt. Het is gemakkelijk om een elektrische boiler te bestellen, hiervoor kunt u uw aankoop online doen of kom naar onze showroom en overtuig uzelf

Artikel 1 tot 17 (van de 17 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 17 (van de 17 artikelen). Resultaat:1