opc_loader

Boiler elektrisch kopen

Elektrische boilers zijn handige apparaten waarmee je het sanitaire water in huis verwarmt. Ze kunnen nagenoeg overal geïnstalleerd worden en zijn niet al te duur in aanschaf. Lees hier meer over werking, voor-en nadelen en prijzen van een elektrische boiler.


Elektrische boiler kopen

Wij verkopen elektrische boilers van de merken Kospel en Wahlbach. Wij staan garant voor de kwaliteit van dit merk. Een elektrische boiler is een ideaal apparaat voor de levering van warm water, zowel voor jouw badkamer als voor de keuken. Natuurlijk heb je elektra in huis nodig om de elektrische boiler te laten functioneren. Voor de levering van warm water voor jouw douche zijn er boilers met een capaciteit van 60 tot wel 300 liter.


Welk boiler volume je nodig hebt, hangt af van het gebruik in jouw huishouden. Een tweepersoonshuishouden heeft in de regel genoeg aan een boiler van 80 tot 120 liter. Welke keuze je ook maakt, een elektrische is te koop bij ons. En heb je een boiler in de keuken nodig? Dan zijnonze keukenboilers zeer geschikt.


Waarom een elektrische boiler

Met de aanschaf van een elektrische boiler heb je gegarandeerd continu de beschikking over warm water. Bij veel gebruik van warm water overdag is dagstroom aan te bevelen, dan is warm water gedurende de gehele dag verzekerd.


Kenmerk van de elektrische boiler is dat installatie eenvoudig is. Er is geen gasaansluiting nodig en dus ook geen rook afvoer. Met beschikbaarheid van elektra en wateraanvoer is de boiler al aan te sluiten. Kortom, veilig en gemakkelijk warm water voor je woning.


Bij het gebruik van een elektrische boiler is het vanzelfsprekend van belang dat deze zo min mogelijk energie verbruikt. Bij de keuze van een boiler is het te adviseren een boiler te kiezen met de juiste inhoud, passend bij het gebruik van de bewoners van de woning.


Wanneer u voor een elektrische boiler kiest, dan is het van belang dat de capaciteit (inhoud in liters) van de boiler voldoende is om alle tappunten in huis van voldoende warm water te kunnen voorzien. Een te kleine boiler kan er bijvoorbeeld toe leiden dat een gezinslid tijdelijk geen warm water heeft bij het douchen indien een ander lid van het gezin net een bad heeft genomen.

Een elektrische boiler is een milieuvriendelijke oplossing. Terwijl de prijzen en kosten voorop staan ​​bij de meeste mensen, zijn gasboilers niet bepaald milieuvriendelijk. Zelfs voor nieuwere modellen ligt de efficiëntie van de meeste ketels rond de 90%; zo laag als 60% voor veel oudere boilers.


Elektrische boilers zijn uiterst efficiënt en eenvoudig te installeren. Aangezien elektrische boilers minder mechanische onderdelen hebben, liggen de onderhoudsschema's verder uit elkaar en zijn reparaties veel eenvoudiger. Dit vertaalt zich dat ook in minder dingen die misgaan, en een vermindering van de reparatiekosten in de loop der jaren. Een elektrische boiler bestel je eenvoudig bij Elektrischeboileraktie.nl. Bekijk voor ons aanbod elektrische boilers in ons assortiment.