opc_loader

Doorstroomboiler Thermex 1000

Model: Doorstroomboiler Thermex 1000
Showroom open: Di tm Za 10:00 - 17:00 uur
Levertijd: Op voorraad, anders op aanvraag
Garantie: 3-2 jaar
Betaalmogelijkheden: elektrische boiler betaalmethoden
Veilig winkelen:
Aangesloten bij webwinkelkeur
Verzendkosten: GRATIS
Retourtermijn: max 14 dagen

139,95
Kleur
x
Beschrijving

Doorstroomboiler Thermex system 1000

Steeds meer consumenten ontdekken de voordelen van een Doorstroomboiler. Een belangrijkverschil met een elektrische boiler is dat een doorstroomboiler geen voorraad water bewaart. De Thermex system 1000 levert dus direct warmwater op het moment dat u het vraagt. Doorstroomboiler Thermex system 1000 heeft hierdoor een zeer compacte afmeting wat makkelijk op iedere plaats in te bouwen is. Denk hierbij vooral aan een keuken of badkamer waar een doorstroomboiler zeer geschikt voor is. Zo is het mogelijk om op iedere plek waar warm water nodig is een doorstroomboiler te plaatsen. U bent dus veel onafhankelijker dan met een grotere elektrische boiler.

Doorstroomboiler Zuinig en Energie besparend.

De doorstroomboiler wordt direct tussen de koud water leiding gemonteerd. Op het moment dat u warm water nodig heeft stroomt het koude water door de Doorstroomboiler Thermex System 1000 en wordt direct verwarmd. Hierdoor wordt er alleen maar energie gebruikt op het moment dat u warm water nodig heeft. Dit in tegen stelling tot een normale elektrische boiler die continu energie nodig heeft om de voorraad warmwater in de boiler te verwarmen. Het verwarmen van het koude water naar warm gebeurt bij de Thermex system 1000 geheel automatisch onder een druk van 6bar. De temperatuur van het warm water wordt automatisch bepaald in de doorstroomboiler Thermex 1000 door de hoeveelheid water die er gevraagd wordt.

Kenmerken Thermex system 1000:
- Ondiepe vorm ideaal voor inbouw
- Zuinig in energie verbruik
- Horizontale installatie
- Standaard aansluitingen 1/2 inch

Technische eigenschappen Thermex system 1000:
* Warmtewisselaar: Koper(handgemaakt)
* Vermogen: 10000w
* Werkdruk: 6 bar max.
* Minimale waterdruk: 0,5Mpa
* Watertemperatuur: 60 graden max.
* Capaciteit: 3 - 5L per min.
* Afmeting: 27x19x9,5cm
* Gewicht: 2kg
* Kleuren: Wit of Chroom
* Beschermingsklasse: IPX1

Een Doorstroomboiler is zeer interessant indien er een koud waterleiding aanwezig is voor gebruik in een stacaravan, chalet, werkplaats, winkel of kantoor. Men kan de doorstroomboiler Thermex system 1000 direct inbouwen in een kastje bij een wastafel, spoelbak of keuken. Op deze manier heeft u direct warm water wanneer u het nodig heeft.

Wilt u meer informatie over de Doorstroomboiler system 1000 van Thermex neem dan vrijblijvend contact op, of bel +31(0)402826082. U kunt ook vrijblijvend onze showroom bezoeken.

Adres Elektrischeboileraktie.nl
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel

Openingstijden showroom:
Di tm Za 10:00 - 17:00 uur

Beoordelingen (0)
Doorstroomboiler Thermex 1000 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Laatst bekeken items