opc_loader
DraÁ…¾ice

DraÁ…¾ice elektrische boilers

De productie van DraÁ…¾ice bedraagt meer dan 380 soorten boilers, ketels en accessoires. Dit is het resultaat van onze langdurige inspanningen om aan de hoge eisen van onze klanten te voldoen. In de toekomst willen we onze filosofie gericht op klanttevredenheid blijven ontwikkelen door nieuwe producten en innovaties van bestaande producten te introduceren en door best prartische technologische oplossingen in de productie toe te passen.

Verwarmingaktie.nl richt zich in hoofdzaak op de elektrische boilers in verschillende modellen

Elektrische boilers gebruiken elektrische energie als de enige bron voor het verwarmen van water. OKHE SMART is het vlaggenschip en de meest economische verwarmer, inclusief een slimme modus en de mogelijkheid van bediening via een mobiele applicatie. Het aanbod omvat ook kleine elektrische boilers en doorstroomverwarmers die geschikt zijn voor installatie onder of boven het tappunt, evenals OKCE S opslag boilers met grote capaciteit tot 1000 liter.
 

DraÁ…¾ice elektrische boilers kunnen zowel horizontaal als verticaal opgehangen worden voor wandmontage of ook staand op de vloer geïnstalleerd worden

Artikel 1 tot 9 (van de 9 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 9 (van de 9 artikelen). Resultaat:1