opc_loader

Elektrische boiler 10 liter

Elektrische boiler 10 liter zijn handige apparaten waarmee u het sanitaire water in huis verwarmt. Ze kunnen nagenoeg overal geïnstalleerd worden en zijn niet al te duur in aanschaf. Lees hier meer over werking, voor-en nadelen en prijzen van een elektrische boiler

Elektrische boiler 10 liter kopen

Wij verkopen elektrische boilers van de merken Kospel en Wahlbach. Wij staan garant voor de kwaliteit van dit merk. Een elektrische boiler is een ideaal apparaat voor de levering van warm water, zowel voor uw badkamer als voor de keuken. Natuurlijk heeft u elektra in huis nodig om de elektrische boiler te laten functioneren. Voor de levering van warm water voor uw douche zijn er boilers met een capaciteit van 60 tot wel 300 liter.

Welk boiler volume u nodig heeft, hangt af van het gebruik in uw huishouden. Een tweepersoonshuishouden heeft in de regel genoeg aan een boiler van 80 tot 120 liter. Welke keuze u ook maakt, een elektrische is te koop bij ons. En heeft u een boiler in de keuken nodig? Dan zijn onze keukenboilers zeer geschikt.

Waarom een elektrische boiler van 10 liter 

Met de aanschaf van een elektrische boiler heeft u gegarandeerd continu de beschikking over warm water. Bij veel gebruik van warm water overdag is dagstroom aan te bevelen, dan is warm water gedurende de gehele dag verzekerd.

Kenmerk van de elektrische boiler is dat installatie eenvoudig is. Er is geen gasaansluiting nodig en dus ook geen rook afvoer. Met beschikbaarheid van elektra en wateraanvoer is de boiler al aan te sluiten. Kortom, veilig en gemakkelijk warm water voor uw woning.

Bij het gebruik van een elektrische boiler is het vanzelfsprekend van belang dat deze zo min mogelijk energie verbruikt. Bij de keuze van een boiler is het te adviseren een boiler te kiezen met de juiste inhoud, passend bij het gebruik van de bewoners van de woning.

Wanneer u voor een elektrische boiler kiest, dan is het van belang dat de capaciteit (inhoud in liters) van de boiler voldoende is om alle tappunten in huis van voldoende warm water te kunnen voorzien. Een te kleine boiler kan er bijvoorbeeld toe leiden dat een gezinslid tijdelijk geen warm water heeft bij het douchen indien een ander lid van het gezin net een bad heeft genomen.

Bekijk voor ons aanbod de elektrische boilers in ons assortiment.

Elektrische boiler 10L