opc_loader

Elektrische boiler 120 liter

De 120 liter elektrische boiler is de elektrische boiler produceren met voldoende capaciteit voor een huis met meerdere verkooppunten, waaronder grote baden en douches voor commercieel gebruik in de horeca en de keuken.

Met een krachtig verwarmingselement van 3 kW is er nooit een tekort aan warm water. Het krachtige 3kW verwarmingselement wordt geholpen met 32 ​​mm CFK-vrij isolatie van de tank, wat betekent dat er geen energie verloren gaat. Dus het maken van Thermex 120 liter zeer energiezuinig.

De tank is gemaakt van een speciaal glazuur, zirkonium genaamd, dat een sterk metaalglazuur is met een supersterke weerstand tegen corrosie, waardoor de elektrische waterverwarmers langer meegaan dan andere merken. Thermex worden geleverd met een tankgarantie van 5 jaar.

Elektrische boiler 120 liter kopen

De 120 liter elektrische boiler is een van de meest superieure op de wereldmarkt als het gaat om veiligheid met een uniek 6-veiligheidsproces om overdruk en oververhitting te voorkomen. Het heeft niet alleen unieke veiligheidsfuncties op 6 niveaus, maar het wordt ook standaard geleverd met een 7 bar T & P (temperatuur en druk) -klep aan de bovenkant van de elektrische boiler.

Een Elektrische boiler van 120L is zeer geschikt voor een klein gezin van 5-6 personen bij douche gebruik. Als u ook nog een wastafel erbij wilt gebruiken dan is het voldoende voor 4 personen. Na mening met koud water geeft een Elektrische boiler 80L 238L warmwater met een temperatuur van 40graden. Dit lijkt weinig maar bij een normale douche wasbeurt verbruikt 1 persoon ongeveer 80-90L water. Door de geringe afmetingen van een Elektrische boiler 120L verticaal past deze zeer goed in een woonhuis, chalet, villa, appartement, winkel, of kantoor.

De aansluitingen zijn 15 mm en bevinden zich achter de gebruiksvriendelijke dashboardbediening die de aan/uit-schakelaar bedient en de instelbare knop, zodat de gebruiker de temperatuur van het gewenste water kan instellen.

Montageset B omvat: Drinkbaar expansievat, veiligheidsklep, terugslagklep, isolatieklep, drukreduceerventiel, trechter en T & P-klep.

Kortom, de 120 liter elektrische boiler is perfect voor mensen die grote hoeveelheden heet water nodig hebben en tegelijkertijd de kosten laag houden. Als u niet-geventileerd bent en een directe leiding onder druk hebt, hebt u geen extra waterpompen of verzameltanks nodig. Eenvoudig te installeren, energiezuinig en kostenbesparend.