opc_loader

Elektrische boiler 50 liter

Elektrischeboileraktie.nl verkoopt al meer dan 10 jaar elektrische boilers en is inmiddels gegroeid tot 1 van de grootste boiler leveranciers van Nederland. Wij leveren aan installateurs en bedrijven maar ook zeker particulieren kopen regelmatig een elektrische boiler en zijn tevreden met de kwaliteit die we leveren, wij bieden dan ook een lage prijs en het gemak deze zware boilers snel bij de klant af te leveren.

Wij leveren onze elektrische boilers in heel Nederland.

Thermex warmwaterboilers zijn trots om onze 50 liter elektrische boiler aan te bieden. De 50 liter elektrische boiler is perfect geschikt voor een huis of industriële keuken of werkplaats.  Eenvoudig te installeren, met zijn ingebouwde beugel die het installeren eenvoudiger en sneller maakt. We leveren standaard M8-bouten met onze 50 liter elektrische boilers.

Onze thermische isolatie is superieur aan andere, waardoor de warmte in de tank wordt gehouden, waardoor onze elektrische boilers efficiënter worden en de bedrijfskosten dalen. In de tank hebben we 2 magnesiumanodes die een betere bescherming bieden tegen kalkaanslag en een elektrochemisch proces realiseren dat helpt om een ​​langere levensduur te bereiken.

Al onze elektrische boilers worden geleverd met een tankgarantie van 5 jaar. Dit garandeert eventuele tankgebreken tot 5 jaar.

Omdat het lichtnet gevoed dit apparaat kan op elke gewenste hoogte, afhankelijk van de installatie worden geïnstalleerd. De Thermex elektrische boiler 50liter is ontworpen verfijnd om te kijken en bieden de gebruiker de best mogelijke manier om 50 liter water te verwarmen. Onze 50 liter elektrische boiler is ontworpen om gemak te bieden aan mensen die een gemiddelde/hoge hoeveelheid warm water willen hebben.

De elektrische warmwaterboiler is echt een geweldige oplossing voor uw warmwaterbehoeften. Met vervangbare magnesiumanodes zal de elektrische boiler de klant vele jaren probleemloos warm water bieden. Waarom onze boilers? Onze elektrische boilers zijn uniek ontworpen, zodat er 2 magnesiumanodes zijn die interne schade aan de tank helpen voorkomen. Dat toegevoegd met onze extra dikke isolatie maakt onze elektrische boiler een marktleider in termen van ontwerp, prestaties en prijs.

Waarom een elektrische boiler van 50 liter

Met de aanschaf van een elektrische boiler heeft u gegarandeerd continu de beschikking over warm water. Bij veel gebruik van warm water overdag is dagstroom aan te bevelen, dan is warm water gedurende de gehele dag verzekerd.

Kenmerk van de elektrische boiler is dat installatie eenvoudig is. Er is geen gasaansluiting nodig en dus ook geen rook afvoer. Met beschikbaarheid van elektra en wateraanvoer is de boiler al aan te sluiten. Kortom, veilig en gemakkelijk warm water voor uw woning.