opc_loader

Elektrische boiler 80 liter

Elektrische boilers van 80 liter hebben een verwarmingselement en een thermostaat en kunnen op het elektriciteitsnet worden aangesloten. Dit type boiler kent vele voordelen ten opzichte van andere typen boilers.


Geruisloze elektrische boilers van 80 liter


Het grote voordeel van een elektrische boiler is dat deze ook op niet geventileerde plaatsen kan worden opgehangen. U hoort en ruikt de boiler niet en heeft dus geen hinder van afvoergassen. Hij zorgt voor een snelle levering van warm water en zelfs bij gebruik van warm water op meerdere plaatsen tegelijk geeft een elektrische boiler een forse straal warm water. Een elektrische boiler van 80 liter voor in uw badkamer.


Meer informatie over de elektrische boiler 80 liter onder de producten.

Elektrische boiler 80 liter: lage kosten en eenvoudig te installeren

Heeft u een elektriciteitsmeter met een dubbel lopend telwerk? Dan zijn de kosten van een elektrische boiler eveneens laag, door optimaal gebruik van het daltarief. Elektrische boilers zijn bovendien eenvoudig te installeren, zonder hak- of breekwerk.


Warmteservice verkoopt in de webshop elektrische boilers van de merken Daalderop en Inventum.


De 80 liter boiler Thermex ECO 80 is gebouwd met de nieuwste innovaties. Deze elektrische boiler met een capaciteit van 80 liter heeft een energielabel A. U bespaart aanzienlijk op uw energierekening in vergelijking met een traditionele cilindervormige elektrische boiler. Deze boiler met twee kleinere tanks wordt tot 60% sneller verwarmd dan de traditionele boiler. Bestel vandaag nog de elektrische boiler 80 liter.


De Thermex met zijn moderne en aantrekkelijke ontwerp is zeer slank voor een 80 liter elektrische boiler, met een diepte van slechts 30 cm. De slimme controller meet uw verbruik van warm water gedurende een bepaalde periode en levert warm water wanneer u het nodig hebt. Dit vermindert het energieverbruik drastisch. De tanks van geëmailleerd staal zijn zeer duurzaam en zelfs geschikt voor omstandigheden met hard water.


Al onze elektrische boilers 80 liter worden geleverd met een tankgarantie van 5 jaar. Dit garandeert eventuele tankgebreken tot 5 jaar.


Omdat het lichtnet gevoed dit apparaat kan op elke gewenste hoogte, afhankelijk van de installatie worden geïnstalleerd. De Thermex elektrische boiler 80 liter is ontworpen verfijnd om te kijken en bieden de gebruiker de best mogelijke manier om 80 liter water te verwarmen. Onze 80 liter elektrische boiler is ontworpen om gemak te bieden aan mensen die een gemiddelde/hoge hoeveelheid warm water willen hebben.


De elektrische warmwaterboiler is echt een geweldige oplossing voor uw warmwaterbehoeften. Met vervangbare magnesiumanodes zal de elektrische boiler de klant vele jaren probleemloos warm water bieden. Waarom onze boilers? Onze elektrische boilers zijn uniek ontworpen, zodat er 2 magnesiumanodes zijn die interne schade aan de tank helpen voorkomen. Dat toegevoegd met onze extra dikke isolatie maakt onze elektrische boiler een marktleider in termen van ontwerp, prestaties en prijs.


De 80 liter elektrische boiler heeft een magnesiumanode, een geëmailleerde binnentank en is bedekt met een CFK-vrije polyurethaanisolatie. Het pakket omvat het veiligheidsventiel, de voor gemonteerde muurbevestiging (geen bevestigingsmateriaal) en een geïntegreerde GFCI in de toevoerleiding die klaar is om te worden aangesloten.


Een boiler van 80 liter die voldoende is om een ​​bad van 120 liter te vullen. Boiler van 1200 watt die op meer dan 1 stopcontact kan worden aangesloten. Het is constant aan, maar gebruikt niet constant stroom, het heeft een thermometer en schakelt uit wanneer het water de gewenste temperatuur bereikt en schakelt in zodra de temperatuur daalt om het op constante warmte te houden.


De 80 liter boiler op water Bandini is gebouwd met de nieuwste innovaties. Deze elektrische boiler met een inhoud van 80 liter heeft een energielabel C! U bespaart aanzienlijk op uw energierekening in vergelijking met een traditionele elektrische boiler in cilindervorm. Deze boiler met twee kleinere tanks verwarmt tot 60% sneller dan de traditionele boiler.