opc_loader

Elektrische Boilers

De belangrijkste reden om voor een elektrische boiler te kiezen is dat hij overal eenvoudig kan worden geïnstalleerd. Op plaatsen waar geen gasaansluiting aanwezig is, biedt een elektrische boiler uitkomst. Ook is er geen rookgasafvoer benodigd, water en elektra zijn de enige vereisten. Bekende merken Kospel en Wahlbach worden door ons geleverd en zijn van uitstekende kwaliteit, geleverd uit Europa.

Artikel 1 tot 22 (van de 22 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 22 (van de 22 artikelen). Resultaat:1

Werking elektrische boiler

Een elektrische boiler is een voorraadtoestel dat water verwarmt door middel van elektriciteit. De basis is het thermisch geïsoleerde vat dat gevuld wordt met koud water. Vervolgens zorgt het verwarmingselement er samen met de thermostaat voor dat het water wordt verwarmd tot de ingestelde temperatuur.

Een elektrische boiler verwarmt het water door een elektrisch verwarmingselement. Hierdoor is de temperatuur van het warme water zelf in te stellen. De thermostaat in de elektrische boiler meet constant hoe warm het water is. Zodra uw water onder de ingestelde temperatuur komt, begint het verwarmingselement weer te werken, zodat het water de gewenste warmte houdt. Voordeel van een elektrische boiler is dat deze overal geplaatst kan worden, als er maar elektriciteit en water is.

Boilerkeuze.nl verkoopt al jarenlang elektrische boilers en is inmiddels gegroeid tot een betrouwbare boiler leverancier van Nederland en België, wij leveren aan installateurs en bedrijven maar ook zeker particulieren kopen regelmatig een elektrische boiler en zijn tevreden met de kwaliteit die we leveren, wij bieden dan ook een lage prijs en het gemak deze zware boilers snel bij de klant af te leveren.

Voordelen elektrische boilers kopen

Elektrische boilers hebben veel voordelen tegenover andere type boilers. Hier een paar voordelen op een rijtje:

  • Geen gasaansluiting nodig, maar wel elektriciteit;
  • Geen luchtaanvoer of rookgasafvoer nodig bij een elektrische boiler;
  • Snel en eenvoudig te installeren. Hulp? Neem gerust contact op;
  • Direct beschikking over warm water;
  • Een elektrische boiler Kan meerdere tappunten tegelijk verwarmen.

Daarnaast wordt de kwaliteit nog meer gewaarborgd door de polyurethaan isolatie laag blijft warmte en energie verlies sterk verminderd. Al deze kenmerken samen zorgen ervoor dat u een kwaliteit elektrische boiler in huis heeft voor een aantrekkelijke prijs.