opc_loader

Elektrische boiler 60L digitaal

Elektrische boiler 60L digitaal: 

Hierom besteld u uw elektrische boiler bij Elektrischeboileraktie.nl:

Merk: Bandini
Model: Elektrische boiler 60L digitaal
Showroom open: Di tm Za 10:00 - 17:00 uur
Levertijd: Op voorraad, anders op aanvraag
Garantie: 2 - 5 jaar
Betaalmogelijkheden: elektrische boiler betaalmethoden
Veilig winkelen:
Aangesloten bij webwinkelkeur
Verzendkosten: GRATIS
Retourtermijn: max 14 dagen

215,00
x
Beschrijving

Elektrische boiler 60L digitaal

Elektrische boiler 60L digitaal is het gemak en kwaliteit samen voor optimale betrouwbaarheid. Deze elektrische boilers van Bandini worden compleet in Europa geproduceerd waarbij enkel alleen Europese materialen worden gebruikt. De digitale bediening is zelflerend wat inhoudt dat het systeem bepaalde waardes opslaat voor een zo efficiënt mogelijk gebruik. Naast de zeer eenvoudige elektronische bediening onthoudt het geheugen de hoeveelheid water die verbruikt wordt. Berekend de boiler zelf de hoeveelheid water die nodig is op bases van eerdere hoeveelheden.

Bespaar energie met Bandini elektrische boilers

De binnenkant van de Bandini elektrische boilers is gemaakt van een titanium-kobalt emaille. Deze emaille laag wordt zodanig aangebracht dat er geen kleine scheuren optreden tijdens expansie en verwarming van de temperatuur, waardoor corrosie kan ontstaan ​​die zich na verloop van tijd ophoopt. De aanwezigheid van een versterkte magnesiumanode verlengt de levensduur van de watertank van de digitale elektrische boiler 60L aanzienlijk en beschermt deze op betrouwbare wijze tegen kalkaanslag en elektromagnetische corrosie. Eens per jaar wordt aanbevolen om de staat ervan te controleren en in geval van afwijkingen van de norm deze te ​​vervangen. De buitenzijde van de elektrische boiler 60L digitaal is voorzien van een extra dikke 50mm polyuerthane isolatielaag waardoor de warmte langer vast gehouden wordt en er zodoende geen onnodig energie verspeeld wordt. Hierdoor zijn is de elektrische boiler 60L voorzien van energielabel B.

Waarom deze boiler kiezen?

  • Een 1200 Watt verwarmingselement is verantwoordelijk voor de verwarming van water
  • Gemakkelijk met meerdere producten op 1 stroom groep(max 3600w) aan te sluiten
  • Energiezuinig door dubbel Polyurthane isolatie schuimlaag van 50mm. Hierdoor zeer weinig warmteverlies en besparing op energiekosten t.o.v. andere elektrische boilers.
  • Voorzien van een inlaatcombinatie(Veiligheidsklep) en een terugslagklep
  • 2 droge verwarmingselementen(Safedry) aanwezig waardoor er geen kalk afzetting op warmte element komt.
  • Uitgerust met een digitale bediening

Eenvoudige veilige bediening van temperatuur.

De temperatuurregeling wordt uitgevoerd door middel van een eenvoudige elektronische bediening. De elektronische bediening beschikt over 3 verschillende automatische programma's. Zo is er een vakantie programma voor wanneer men langere tijd van huis is, een handmatig programma zodat u de temperatuur zelf kunt wijzigen en een comfort programma waaruit men uit 4 verschillende voorgeprogrammeerde sub-programma's kan kiezen. De digitale elektrische boiler 60L geeft een 1,2Kw vermogen aan het verwarmingselement. Op deze manier kunt u snel(170 min.) de volledige 60L verwarmen tot een temperatuur van 50°C, terwijl de hoeveelheid elektriciteit wordt geminimaliseerd. Om geen overdruk in de tank te creëren, biedt de fabrikant een overdrukventiel voor waterafvoer.

Eigenschappen elektrische boiler 60L digitaal:
Merk: Bandini
Model: Smart
Inhoud: 60L
Montage: Verticaal
Nominaal vermogen: 1200w
Werkdruk: 8 bar
Energieverbruik bij 65°C: 0,79Kwh/24h
Opwarmtijd tot 50°C: 170 min
Water temperatuurbereik: 65°C
Beschermklasse: IPX4
Afmeting hoogte: 600mm
Diameter: 460mm
Bediening: Digitaal
Watertank bescherming: Titanium emaillelaag
Anode: Magnesium
Aansluiting: Onderzijde
Energieklasse: C
Keurmerk: CE
Garantie: 5 jaar op watertank
Garantie: 2 jaar volledig(carry-in/onderdelen)

Wanneer kies ik voor Bandini elektrische boiler 60L digitaal?

Als je met 2 personen bent en van gemak houdt. Daarnaast als je een of twee waterpunten zoals een wastafel in keuken en in de badkamer wilt bedienen is de elektrische boiler 60L digitaal zeer geschikt. Het is zelfs mogelijk om te douchen met deze boiler. Want bij een normale douche beurt verbruikt men max. 25L water met een minimum temperatuur van 40°C. U kan de elektrische boiler 60L digitaal gemakkelijk plaatsen in een woonhuis, appartement, stacaravan of chalet. Door de daimeter van 37cm en een hoogte van 85cm is het geen enkel probleem om de boiler weg te werken in een kast. Ook wanneer men een bedrijf, kantoor, werkplaats, winkel of kapsalon heeft zijn digitale elektrische boilers ideaal, dit omdat men hier vaak geen gasaansluiting heeft. Dan is het zeer gemakkelijk om een stekker in een stopcontact te steken en op die manier warm water te krijgen.

Wilt u meer informatie over digitale elektrische boilers bezoek dan vrijblijvend onze showroom in Knegsel of neem vrijblijvend contact met ons op. Bellen kan ook en is sneller +31(0) 40-2826082

Adres Elektrischeboileraktie.nl
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel

Openingstijden showroom:
Di tm Za 10:00 - 17:00 uur

* Alleen ongebruikte en in originele verpakking ongeopende elektrische boilers kunnen retour gestuurd worden aan Elektrischeboileraktie.nl. Dit heeft te maken met bepaalde hygiënevoorschriften voor de elektrische warm water boilers, omdat die gebruikt worden voor drink en kraan water.

Beoordelingen (0 )
Elektrische boiler 60L digitaal heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Laatst bekeken items