opc_loader

Elektrische CV Ketel

Elektrische CV Ketels van Elektrischeboileraktie.nl garanderen een efficiëntie van 100%. Dit houdt in dat iedere verbruikte Kw vermogen omgezet wordt in warmte die terug komt via uw radiatoren of vloerverwarming. Hierdoor is het verwarmen met een elektrische cv ketel voordeliger dan met een normale gas combi ketel. Doordat er steeds meer zonnepanelen geplaatst worden wordt er ook gekeken naar elektrische oplossingen. Hierdoor wordt er ook steeds vaker gekozen voor een elektrische cv eventueel in combinatie met een elektrische boiler. Een elektrische cv ketel heeft als doel het verwarmen van uw woning dmv radiatoren of vloerverwarming.

Elektrische Cv gemakkelijker en voordeliger dan gas.

Elektrische Cv heeft een aantal voordelen ten opzichte van een gas ketel. Vaak wordt gedacht gas is voordeliger, maar dat is dus niet het geval. Ook wanneer u geen gebruik maakt van zonnepanelen dan is een elektrische cv ketel niet duurder dan een gas ketel in verbruik. Maar het meest bespaart u inderdaad wanneer u zonnepanelen heeft en dan kiest voor een elektrische ketel.

Kenmerken van een Elektrische Cv:
* Geen opslag tank of brandstofleidingen nodig 
* Geurloos
* Ultrastille modulerende werking
* Zeer veilig door geen Co2, NOx, en Co
* Er kan geen gas of andere brandstof lekken
* Geen rook- of afvoerkanaal nodig
* Geen installatie vereist
* Geen jaarlijkse onderhoudsbeurt nodig
* U heeft maar 1 energieleverancier nodig
* Gelijkmatige energiekosten

Elektrische CV ketel ook voordeliger in gebruik

Naast de milieu voordelen is een elektrische cv ketel ook voordeliger en veiliger gebruik. Zo hoeft u niet bang te zijn voor CO(koolmonoxide) uitstoot bij een elektrische cv. Daarnaast vervalt het jaarlijkse onderhoud zoals bij een gas cv ketel wel noodzakkelijk is. Ook het aansluiten van een elektrische cv ketel is voordeliger doordat dit niet door een installateur hoeft te gebeuren. U mag namelijk een elektrische cv zelf aansluiten, kiest u toch voor een installateur dan zijn de werkzaamheden minder waardoor de kosten lager zijn.

Prijs voordeel bij een elektrische cv ketel:
* Geen jaarlijkse onderhoudsbeur zoals bij een gas ketel
* Geen installatie door installateur verplicht
* Minder werkzaamheden door niet aanleggen van afvoerkanaal