opc_loader
Thermex

Thermex elektrische boilers

Thermex behoort tot een van de grootste producenten voor elektrische boilers. Thermex is vooral bekend in de voormalige Oostbloklanden omdat de oorsprong van het bedrijf in Rusland ligt. De laatste jaren heeft Thermex zich ook meer gericht op export van haar elektrische boilers naar de West Europese landen. Met een ruim assortiment in verschillende modellen elektrische boilers behoort Termex tot een van de belangrijke marktleiders op het gebied van Elektrische boilers. Vooral de elektrische boiler voor huishoudelijk gebruik is waar Thermex sterk in is.

Thermex Europese kwaliteit

Elektrische boilers van Thermex hebben alle het Europese CE-keurmerk waardoor de kwaliteit gewaarborgd is. Daarnaast hanteert Thermex voor de elektrische boilers ruime garantieperiodes waardoor de kwaliteit nog eens extra gewaarborgd blijft. Thermex produceert elektrische boilers van 5 tot 300L die zowel geschikt zijn voor de particuliere als industriële markt.

Thermex elektrische boiler eigenschappen

ASTN:
De elektrische boilers worden alle geproduceerd uit ASTN rvs-staal. Deze kwaliteit voorkomt dat het metaal onder hogedruk en temperatuur gaat roesten. Hierdoor is deze kwaliteit uitstekend geschikt voor gebruik bij elektrische boilers.

Bio Glasslined:
Door de speciale Bio-Glasslined coating van de binnen watertank voorkomt het verschijnen van microscheuren op het tankoppervlak van de elektrische boiler. Unieke Bio-Glasslined coating zorgt voor een uitstekende antibacteriële werking, waardoor het water in de elektrische boiler schoon en fris blijft. Bio-Glasslined Antibacterial Coating - gegarandeerd zoet water.

Dubbele boiler tank:
Double Tank is een revolutionaire nieuwe constructie van Thermex waarmee elektrische boilers met platte vormen kunnen worden gemaakt. De fysieke kenmerken van de constructie met dubbele tank voorkomen hydraulische schokken en temperatuurschommelingen. Dubbele tankconstructie - plat ontwerp van duurzame elektrische boilers.

G5 Unieke las technologie:
G.5 is een speciale technologie die Thermex gebruikt voor het lassen van roestvrij staal met behulp van een elektronische straal in het vacuümveld voor haar elektrische boilers. Hierdoor blijft de structuur van roestvrijstaal rond de verbindingen behouden. In vergelijking met het normale argon-booglassen blijven de naden na G.5-technologie resistent tegen corrosie. Hierdoor blijft de binnen tank van de elektrische boiler lange tijd duurzaam. G.5-lastechniek - garantie voor duurzaamheid van niet-roestende elektrische boiler.

Technologie van zuurstofvrije coating toepassing:
Oxygen Free-systeem is een exclusieve technologie voor het aanbrengen van Bio-Glasslined coating in het inerte gasmedium. Speciale technologie voorkomt inbraak van lucht tijdens het aanbrengen van de coating, waardoor het zeer solide en corrosie bestendige oppervlak ontstaat. Oxygen Free System - betrouwbare boiler voor een lange tijd.

Silverheat:
SILVERHEAT-technologie is een totaal nieuwe benadering die antibacteriële bescherming en extra beschermende laag tegen corrosie biedt. Telkens als de elektrische boiler aan is, vechten zilverionen tegen bacteriën en zorgen voor gezond water. Het Silverheat verwarmingselement is beschermd tegen kalkaanslag en heeft daarom minder slijtage. Bovendien verbruikt het de anode niet en verlengt daarmee de levensduur van de elektrische boiler. Langere werking van de elektrische boiler zonder onderhoud betekent minder geld uitgeven dus goedkoper. SILVERHEAT - HET IS GERAAKT OM GEZOND EN RIJKER TE ZIJN!

Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1