opc_loader

Warmtepomp boiler

De warmtepomp boiler is een speciaal type warmtepomp dat gebruik maakt van de omgevingslucht of ventilatielucht in de woning om uw sanitair water op te warmen. Het is een energiezuinige en milieuvriendelijke soort boiler. Lees er hier alles over en ontdek de aantrekkelijke prijzen van een warmtepompboiler, nu met een extra subsidie van €1000,00 via Rvo.nl

Wanneer kiezen voor een warmtepomp boiler

Wanneer is een warmtepomp boiler interessant? Grote gezinnen of grote warmtebehoefte: Met een warmtepompboiler kunt u op meerdere plaatsen tegelijk warm water afnemen. Er zijn boilervaten van hele grote volumes beschikbaar, afhankelijk van uw verbruik.

Bestaande woning en/of geen zin in grote werken: De installatie van een warmtepomp is zeer eenvoudig. Het toestel werkt op elektriciteit en moet u simpelweg in het stopcontact steken. Als u zonnepanelen heeft: Zonnepanelen kunnen aangesloten worden op uw warmtepompboiler. De elektriciteit die u nodig heeft voor dit soort boiler, wordt dan op een groene manier geleverd.

Bespaar op sanitair water met een warmtepompboiler

Een warmtepompboiler produceert sanitair warm water voor huishoudelijke toepassingen. De ingebouwde warmtepomp onttrekt de warmte uit de omgevingslucht en geeft deze af aan het sanitair water in het reservoir. Deze warmtepompboilers zijn optimaal beschermd tegen kalkaanslag en corrosie door een ingebouwde anode en door de geëmailleerde stalen kuip.

Onze warmtepomp boilers hebben een voorraadvat van liter sanitair warm water. De warmtepomp is ingebouwd bovenaan de boiler en zorgt voor zuinige opwarming van het sanitair warm water.

De lucht waaruit de warmte wordt gewonnen, wordt aangezogen in de ruimte waarin de warmtepomp is geplaatst. Het toestel is voorzien van een ingebouwde digitale bediening met uitgebreide timer instelling zodat de verwarming enkel gebeurt wanneer het u uitkomt (bijvoorbeeld bij het stroom nachttarief).